Nejnovější recenze ze sekce Odpočívadla a škrabadla pro kočky
Senza vychytávka pro zlajdačené kocury! :D Pomocí oboustranné pásky jsem nalepila na sedačku a - mám klid... Navíc je škrabátko pěkně a kvalitně vypracované.
Feandrea Škrabadlo tmavě šedé 60 x 50 x 206 cm
Přidáno: 23. září 2024
(naposledy upraveno 23. září 2024)
Zakoupeno v NÁBYTKOMÁNIE.CZ
- Bohužel jsou špatně udané míry.
- montáž na stěnu je přes silikonové proužky uchycené do samotného škrabadla drátky. kilogramový kocour vyškubl po dvou dnech. Samotný sysal je nekvalitní, řídký. Staré škrabadlo vydrželo přes rok, tomuhle dávám tak měsíc ( a to už jsem ho převěšoval ).
- Naprostá spokojenost, máme doma tři tyto schodky, kočky je využívají denně :-)
- Žádná
- upřednostila bych delší ale ten nebyl
Cena odpovídá kvalitě,jen je menší jak jsem si myslela
- Rychle, levně
Vypadá krásně, ale je to jen pro koťata
- Škrabadlo je stabilní a provedení je velmi pěkné. Kočičce se líbí a někdy na něm doslova řádí (stačí rozmístit myšky, kuličky). Koupili jsme pro velmi aktivní kotě.
- Plochy na odpočinek jsou dostatečně velké a kočička z nich má dostatečný výhled po celém prostoru.
- Škrabací plochy (sloupky) využívá i ke šplhání jako po stromě.
- Ve spodní houpačce si hraje, ale někdy i spí.
- Domeček je pěkný i dostatečně velký, ale zatím naši kočičku příliš nezaujal, ale pro hračku či pamlsek si do něj vleze.
- Máme cca 2 měsíce a i když se nám kočička pohybuje po celém domě, když nejsme doma, tak se na škrabadlo vrací a z horní plochy nás vyhlíží a čeká dokud nepřijdeme. Přestala škrábat čalounění na židlích a tudíž účel splněn.
- Cena vzhledem k velikosti a kvalitě super. Montáž byla snadná.
- Chyběli nám zavěšené bambulky. Vyřešili jsme přiděláním pomocí ozdobného drátku a plně kočičku uspokojuje.
Ok perfekt
- Velmi dobrá cena
- Pidinávod k montáži,krytka=podložka
Škrabadlo vypadá velice dobře, je dostatečně vysoké, nám se moc líbí. Teď ještě vysvětlit kočičce, že je to pro ni. Pomalu se seznamuje, ale určitě si zvykne.
S cenou a kvalitou jsme spokojeni, čekala jsem, že tak vysoké škrabadlo bude dražší. Spokojenost.
Kočka ji miluje je moc spokojena a rada tam lenisi
- stabilní, větší, pěkné ...
- tyto škrabadla máme dvě a kocourek je miluje, jelikož si tam může pohodlně hovět na velké desce, je stabilní
Žádná kvalita ..
Náhradní sloupek, již byl potřeba. Uvnitř plastový tubus, což je lepší, než papírový. Vydrží o trochu více.
- Výška
- Malý průměr
- U kednoho chybí montážní šrouby
- Velice malý, ,měl být průměr 36 cm a je 32 cm, menší kocour ho má malý
menší, než je uvedeno
je OK, jen dodávka v rozloženém stavu není avizována
Je mi 81 let a mám s tím problém
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »