Nejnovější recenze ze sekce Odpočívadla a škrabadla pro kočky
Kupuji několik let na opravu škrabadla.
Úžasná věcička na odpočinek pro kočky a hlavně desingově překrásné provedení. Možná z ní mám větší radost, než kočky. :D Raz dva složená.
Nádherné, sice dražší, ale velmi kvalitní a opravdu velké škrabadlo.
Mám pět koček a na lehátku se střídají. Odejde jedna, přijde další, evidentně se jim líbí.
skvělý produkt, aspoň neničí nábytek
- Kocky si to uzivaji.
- zajímavý pelíšek pro kočičky
pelíšek se kočičkám líbí
Velice kvalitní a dobrá cena .Určitě budu objednávat znovu.
TECTAKE Kočičí škrabadlo FIPPY 201 cm
Jiřina Fialová
Přidáno: 5. července 2023
(naposledy upraveno 5. července 2023)
Zakoupeno v TecTake.cz
- Krásný vzhled, za tu cenu opravdu velké
- Nestabilní, hodně se kýve, moje kočka má 3,5kg takže váhou kočky to nebude, škrábací nohy bych uvítala silnější jsou hodně slabé v průměru, na takovou velikost a výšku škrábala a lepší by byly celé pokryté sisalem, plyš bude rychle otrhaný .
Příště bych už nejspíš nakoupila.
- Vypadá skvěle
- Je bytelné a stabilni
- Pelišky jsou opravdu malé, průměr cca 25 a 35cm, přesto se tam moji majňáci vecpou a okamžitě odpočívadlo začali používat, hlavně tu podestu ☺️
- Tahle informace by měla být v parametrech
Kočkám se líbí, velmi rády se na něm škrábou a je to i super hračka. Nezabere moc místa. Kvalita produktu je dobrá.
Fenka je z něj nadšená.
Super
Škrabadlo je stabilní, pěkné provedení, kvalitní potah, vše v pořádku.
Schody splnily veškerá má a také kočičí očekávání.
Kočka jiné škrablo nemá,tak oblíbené jako toto
- Nekvalitní materiál potahů, ze kterého od první chvíle létají plyšové chuchvalce a snadno se trhá
- Natržený plyš se brzo rozpadne a zůstane z něj "smrtící síť", do které se kotě snadno zamotá, je to opravdu nebezpečené. K smrti vyděšené uvízlé kotě jsem musela z textilie doslova vystříhat.
- Konstrukce je nestabilní. Po straně je sice popruh k připevnění ke zdi, ale to není dostatečné zabezpečení vysokého škrabadla
- Trubky jsou velmi tenké, deformují se a naklánějí i pod průměrně těžkou kočkou.
- Sloupky nejsou omotané sisálem v celé výšce (měla jsem si všimnout na fotce), takže kočka při broušení drápků během prvních dní roztrhá plyš na koncích.
Před dvěma lety jsem kupovala škrabadlo, které podle fotky vypadalo téměř identicky a má i stejné rozměry. Toto má ale tenčí sloupky, nekvalitní potahovou látku a opravdu jen těžko hledám něco, co by na tom škrabadle bylo v pořádku. Rozhodně nedoporučuji.
Praktická věc
Pelíšek je moc hezky a praktický, je možno jej i vyprat . Jsem s ním moc spokojená a naše kotě také. Hned si v něm našlo útočiště .
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]