Nejnovější recenze ze sekce Odpočívadla a škrabadla pro kočky
Dobrý den.Diri mimo vrtané chyběli šroby zlaté moje ručičky umím používat nářadí.
- Super
- Skvělé škrabadlo
- Jednoduché na montáž
- Opravdu bytelné
- Velká základna 50x50 cm
- Stabylní
- Velký pelíšek na hoře
- Kočky jsou z něho nadšené
- Kvalitní zpracování
- Hezká cena
- Důmyslný dizajn schodů
- Jedinou nevýhodu je, že tam není ten vyndávací polštářek co je na fotce
I když to na obrázku nevypadá , tak jde opravdu o velmi bytelné a kvalitní škrabadlo . Montáž zabrala jen pár minut. Velká základna 50x50 cm zaručuje jeho stabylitu . Mám kocoura a kočku a většinu ostatných velkých škrabadel prostě vždy převrhnou , tady se jim to ještě nepodařilo. Pelíšek na vrchu škrabadla je velký , takže i 8 kilový kocour se tam skvěle vyvalu a je nadšený. Jednou nevýhodou je že tam chtějí oba . Kdybych to tušil jak budou z tohoto škrabadla nadšení ,tak jim koupím ještě jedno podobné. Ale to bych už za chvilku bydlel na chodbě . Cena neodpovídá jeho kvalitě , za ty peníze by mělo stát mnohem víc. Kupoval jsem i mnohem dražší škrabadla ale ty se ukázala jako dost nekvalitní a po chvilce se již rozpadaly. Tohle škrabadlo je naprosto skvělé a za pár korun. (To druhé jim ještě stejně koupím) :)
Každá kočka si s tím nehraje.
Vydržel dost dlouho, kupuji opakovaně
Vydržel dost dlouho, kupuji znovu
- kvalita za rozumnou cenu
Koupila jsem opakovaně, kočce vyhovuje, že je škrabadlo do rohu, jedno už mi zcela rozdrápala, takže ji vyhovuje. Používá několikrát denně, jedná se o kočku, která chodí minimálně ven.
- praktická designová bouda pro kočku
- skládá se lehce jako stavebnice
- německá kvalita
Vše ok
Toto škrabadlo kupujeme už po několikáté. Velikost je tak akorát a naše kočky ho milují. Má dostatečnou plochu na škrábání a hlavně dva kruhové pelíšky, kde rádi odpočívají. Je kvalitně zpracované a vydrží opravdu dlouho. Navíc se k němu dají koupit náhradní sloupky.
- Škrábalo je přesně jak na obrázku.
- Snadná montáž.
- Je pevné.
- Skvělá cena.
- Kočky jsou spokojené.
Provedení je pěkné, ale je to opravdu pidi škrabadlo, tak pro koťata.
Škrabadlo je pěkné, ale pouze dva úchyty na horní části jsou málo. Kočky škrabadlo hned strhnou, je třeba uchytit minimálně ještě na dvou místech ve spodní části.
- jednotlivé díly příliš nesedí, manžel musel dost upravovat a dodělávat
- Pohodlná bouda pro kocoura, už ji vyzkoušel.
- Žádná.
Maximální spokojenost,moc pěkná a pohodlná bouda pro kocoura.
všestranná spokojenost.
Stabilní, dobře řešený, pěkný potah.
Koči ji zatím nepoužila, jen ji obchází. Jinak škrabadlo vypadá dobře.
Naše kočinka je spokojená, takže spokojenost i u nás.