Nejnovější recenze ze sekce Odpočívadla a škrabadla pro kočky
- Vše ok
- Nevyhovovalo nám plyšový pelíšek v černém barvě, mohlo by vybrat šedou barvu, bohužel nešlo ji uvnitř ležet.
Nevyhovovalo nám plyšový pelíšek v černém barvě, mohlo by vybrat šedou barvu, bohužel nešlo ji uvnitř ležet kvůli nechtělo ji sejít. Vracená peníze mi přišly v pořádku. Rozhodně mohu jen doporučit.
- Výborná cena
- Vypadá dobře, pro číči vánoční dárek...
- moje kočka nepoznala že je to škrabadlo ale slouží jí jako podložka na spaní na parapetu
Kočka si škrábadlo očichala a už ho používá mí sto koberců !!
- odpovídá obrázkům a popiskům
V našem případě bohužel chyběly díly 9, díly 8 naopak přebývaly. Tím vznikl problém hned v prvním kroku montáže a kdybych neměl po ruce dílnu, byl bych nucen reklamovat..což by při takto objemném zboží nebylo jednoduché...prosím dodavatele o důslednější výstupní kontrolu.
ještě nepoužíváme,je to dárek pod stromeček
Kočka spokojená velice
Spokojenost
Škrabadlo je přesně takové jako na obrázku. Vrchní odpočívadlo mě příjemně překvapilo jelikož je větší než jsem čekala takže za nás super
Kocour škrábe tam kde má.
Kocour škrabadlo používá.
Spokojenost
- kvalita, přesný popis pro "složení"
kvalita produktu odpovídá prezentaci na webu
Budka pro venkovní kočičky na zimu
Za nás super
- Pelíšek je roztomilý, mohl by být trochu větší nebo polštářek trochu nižší.
- Kocourek do něj vleze jen občas.
Jinak za tu cenu výborná koupě.
Všeobecná spokojenost.
kočka škrabadlo využívá ke škrábání, okusuje ho i ho používá jako pelíšek, zatím se jí ho nepovedlo zdevastovat tak rychle jako kartonová škrabadla od jiných značek
Feandrea Škrabadlo šedé 143 cm
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v creative home
Se skrabadlem jsem zatím spokojený já i Kočky , složení probíhalo v pohodě a návod jednoduchý , zvládne to každý .